Sidor

söndag, juni 13, 2010

Cowboyfest

Två bekanta fyller 50 år. De slår samman sina firanden och inbjuder till cowboyfest. Efter visst paniskt letande lyckas maken få låna två äkta Stetsonhattar. Vi tänker oss noga för och klär på oss så gott vi kan:Maken blir inte dum...

Faktiskt blir häxan också ganska bra...


Etthundratjugo personer på festen. Vi fick skjuta prick, kasta lasso och hästskor samt rida på elektrisk tjur.

"Dark rider" här var nog den snyggast klädda manlige gästen. Kolla de nitade halvvantarna. Hur länge satt han på tjuren? 15 sekunder kanske. Hur länge satt häxan på tjuren då? 25 sekunder. Hah!! Jag är ju för bra (bland de bästa) I bakgrunden steks grisen. Mums!!


Vi fick alltså helstekt gris med tillbehör och vi åt som hästar! Sen blev det prisutdelning på lite olika saker. "Dark rider" och hans fru fick andra pris i "bäst klädda". Men Häxan och maken fick minsann tredje priset och en jättefin dörrknackare i form av en hästsko och sporre med trissa.


Så var det musik och sång och diverse galenskaper. Hur hänger det här ihop?
              

Det är lite svårt att se, men vi skrattade så tårarna rann. De "visslade" en sång där i mikrofonerna. Ingen räknade ut vem det var egentligen.


Det var en kul fest. Jag är väldigt nöjd med min tid på tjuren och vårt tredjepris för kläderna (1:a och 2:a pris var inte alls så fina som dörrknackaren, så vi fick det bästa i alla fall)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar