Sidor

söndag, juni 20, 2010

Skadad?


Undrar om man får göra så här med Viktorias och Daniels monogram? Inte värt att sätta "anim av..." på det. Det blir kanske böter eller så? Fast inte så länge man inte byter ut kulorna på kronan mot t.ex. dödskallar eller så, väl... Det hade nog inte ens jag haft hjärta att göra.


Bröllopsskadad alltså - av kronprinsesstillställningen igår. Jag höll ut ända till brudvalsen. Man börjar visst bli som en gammal rojalistisk tant möjligen med undantag av att jag inte var finklädd hemma i soffan.


Och så sitter man här vid datorn och handlar onödiga grejor för att det är kul. E-bankkort gör det ännu lättare... men koden stämde inte. Jooo, det gör den. Tittar lite närmare på vad som egentligen är markerat på tangentbordet. Aha, skrivhjälpen har varit framme igen:
Hon ligger och tänjer sig och/eller är uppe och stövlar på alla möjliga knappar och ändrar på inställningarna. Sen ska man reda ut det igen. Hon kanske ville hindra mig från att köpa fler grejer - en liten ekonomirådgivare i kattförklädnad?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar