Sidor

onsdag, juni 30, 2010

Welcome to hell...

...sa kollegan när jag började jobba kl 13.00 i efttermiddags. Jaha, det bådade ju gott. Bara att ta itu med följande: Mim var utlånad till annan ort. Hennes inloggning är kvar hos oss. Hennes utskrifter, kundkvitton och intäkter kommer till oss - på våra skrivare. Hos sig därborta ser hon inte till dem. Gissa hur kassaavstämningen blir? Vi skriver upp alla betalande kunder för hand. Tur det är semestertider så inte alla är igång. Senaste nyanställde får inte göra vissa uppgifter för han saknar ett papper som vi inte kan se hur vi än försöker få fram det av berörda instanser. Då får vi ändra hans kunder i morgon eftermiddag. På hans tredje dag... Nästa vecka kommer en nyanställd till - med samma problem. I och med ändringarna får Trollet dubbel arbetsbörda. Hon är inte stresstålig så det stör och Mini skär tänder därinne.


Jag har två hela dagar kvar att jobba innan semestern och tänker inte arpa upp mig för detta. Varsågod och ordna, ledningen.


Imorgon börjar de skånska marknaderna. Maken hatar marknad, men han tvingas med för har man en make ska man min själ ha honom med på första förmarknadens kväll.


Och Bagheera artar sig bra!


   

Stilig som en tempelkatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar