Sidor

lördag, september 10, 2011

Började inte så bra

Igår morse skulle valpen ut för rastning kl 5.30. Stiger upp och får skära mig genom luften i trappan. Två jättekattskitar i ena lådan -ej övertäckta. Jag täcker dem genast! Nerför trappan, ut i köket öppnar för valp, öppnar ytterdörren, larmet startar! Nämen det var väl fint. Speciellt som maken lyckades sticka in huvudet i larmad sadelkammare förut i veckan och sen köra iväg så vi fick en utryckning. Det kostar oss inget extra men de tror väl att vi är lite rubbade... Jag svarade på första telefonsignalen och talade om kod och orsak och tackade så mycket för att de ringde.
Valp ut. Valp in. Hex till badrummet. Där kan man också skära sig fram med kniv för det ligger en kattskit i duschen. Man kan väl få spader på det här skitandet. Murre givetvis som står för denna. Sanering utförs!
Hex lägger sig igen.
Nästa gång jag stiger upp händer inget konstigt... Städning och tillverkning av äpplekaka för kl ett kommer Elna
Sen blir det en så´n där rolig eftermiddag med prat och kaffe och äpplekaka och faktiskt hyfsat väder! Och tiden går fort...
Fredagen som började "sådär" blev en riktigt bra en!!
Nä, så här fint hade jag inte gjort, men bilden är trevlig!

4 kommentarer:

 1. Fy satan för dom där skitarna du måste ta hand om. Stackars Hex. Extrakram idag

  SvaraRadera
 2. Lita inte på Hex:-) Precis så fint som på bilden var det.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Berätta det med tysk brytning på jobbet så bjuder du ju tillbaka lite ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Sv Hulda: Det var ju aningen förmildrande med den där i duschen för då har man nära till papper, nerspolning och rengöringsmedel...
  Kramen behövdes efter all sanering.
  Kram tillbaks!

  Sv Elna: Njaaa, fast den smakade bra :)
  Kram!

  Sv Lippe: Det är väääldigt svårt att hejda sig från "hilfe" "scheiss" och "kommen Sie" numera. Man biter sig i tungan varenda gång.
  Kram!

  SvaraRadera