Sidor

onsdag, september 21, 2011

Telefonjä..el

"Uppgradering finns" står det då på mobilen när man startar den och så jamar det och pinglar och "tudar" så man inte får vara ifred. Herregud. Då kopplar jag väl ihop den med datorn då så den där livsviktiga uppgraderingen blir gjord. Hah! Det var inte så enkelt kan jag tala om. Datorn gillade inte den idéen nå´t vidare, så den passade på att visa "svarar inte". Då börjar vi om och efter en stund kom det en ruta som visade i vilken ordning man skulle dra ur och sätta i USB-kabeln och stänga av telefonen och hålla in bakåtknappen och så ansluta fanskapet igen. Jättekul. Tog säkert en halvtimme att göra denna fantastiska livsviktiga uppdatering.
Klart!  Då var alla inställningar borta och det tog mig en satans tid att göra vid allting igen. Observera att jag är förtjust i datorer och mobiler och så där vidare, men detta var bara för mycket.
Är uppdateringen bra? Ingen aning - jag har inte hittat någon skillnad än...

6 kommentarer:

 1. Med Ericsontelefoner har jag lärt mig att det är bra att stänga av dom ibland. Då passar dom på att uppdatera sig. Smart va...

  SvaraRadera
 2. Tycker du verkar ha bra koll på det hela...men vilken tid och till vilken nytta..ja du lär väl märka om det hänt nåt mirakel nu när den är uppdaterad =)
  Kramen!

  SvaraRadera
 3. Sv Hulda: Den här ÄR en Ericson och den vill uppdateras via datorn också, men det kommer inte jag att vilja i fortsättningen...

  Sv Helena: Miraklet var att jag inte eldade upp den =)
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Jag känner igen det:-) Idag la min mail av och innan jag fick igång den igen suck suck suck

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har det billigaste som finns. Funkar bra hittills. Hehehehe .....

  SvaraRadera
 6. Sv Elna: ....så sitter man där och ser dum ut och retar upp sig. Tur du fick igång det hela igen!
  Kram!

  Sv Mickan: Som tur är så "får" man den jag har när man förlänger abonnemanget =)
  Kram!

  SvaraRadera