Sidor

måndag, september 12, 2011

Måndag - en tradig en...

Ingenting fungerar (och ingen vet varför) Värdelöst. Infinner mig på fackets expedition kl 8.00. Inte en käft kom förrän 8.30... Jag tror jag sussar lite längre i fortsättningen de där dagarna. Ett par av "tanterna" rök ihop om ett paket eller vad det var? Kul, jag kände mig som på jobbet, bara det att här var jag inte inblandad. Rätt som det var kom en liten hund... den medföljde sin matte. Hmmm, kan man ta med Billy månne? Då hade det blivit fart på skiten - ingenting hade mera varit sig likt.
Sen kom vi inte in på datorerna som vi skulle. Två av oss "fanns inte i systemet". Jag fick inte gjort mycket vettigt och när jag äntligen fixat power point så kom en och sa att hon inte kunde läsa den så bra. Kunde jag använda tydligare skrift? (Jag kan använda blindskrift till dig din fan) Ingen var direkt otrevlig, det vill jag inte påstå, men jag glömmer ingenting och en vacker dag är jag varm i kläderna och blir det inte kul för dem som drygar sig.
Imorgon och ytterligare två dagar är det kurs för fackombud. Mycket sådant nu. Gäller att suga upp allting så jag kan "spetsa" mig lite och inte bara gå och verka dum...
En så´n här liten var det som förekom hos oss. Bara det att den var inte precis silkeslen i pälsen utan klistrig runt nosen... Annars var den rar - behövde bara tvättas lite.

7 kommentarer:

 1. "blindskrift din fan"..... hahahahhahahaha...... jag tror jag bryter ihop...

  SvaraRadera
 2. Aha! En liten skithund rent ut sagt!
  Vad var det i paketet?
  Nyfiken kram

  SvaraRadera
 3. Inte riktigt min typ av vovve, föredrar nog Billy-Busen.
  Hur mycket kommer du att arbeta där? Lycka till med "dammsugningen" av information. Hoppas du inte blir helt snurrig bara =)
  Kramen!

  SvaraRadera
 4. PS. du har fått en award inne hos mig DS.

  SvaraRadera
 5. Sv Hulda: Jamen det var väl en farlig kärring, "kunde inte se" månntro.
  Tackar för awarden!
  Kram

  Sv Lippe: Synd den var lite "odiskad". Jag tror det var broschyrer i deras jädrans paket. Farligt ställe det där...
  Kram!

  Sv Helena: Nä, det är kanske inte min favoritras heller.
  I början två dagar i månaden. Till våren kanske mer. Kursen idag var riktigt bra!
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Om dem bara visste vad dem har att vänta sig! Klart du skall ta med dig Billy, han måste ju få ha lite roligt han också :)
  KramKramKraaaam!!!

  SvaraRadera
 7. Hund som hund! Billy hade burit runt den där lille...
  Kramkramkraaam!

  SvaraRadera