Sidor

fredag, september 02, 2011

Hyfsat kreativ

Man måste ju ha ett öga på friidrotten i tv och eftersom det är så värdelösa tider när evenemanget går på andra sidan jordklotet så får man ju passa på om det råkar vara en ledig dag. Alltså: Soffan. Jag vände ryggen till i fem minuter och tyckte att maken kunde hålla ett öga på hundarna. Maken är aningen förkyld och alltså döende... När jag kom tillbaks låg det pappsmulor överallt. "Vad är det?" "Det har jag inte sett" "Du måste ja ha sett att Billy har tuggat sönder något, det är ju mitt framför dig" "Nä, jag tittade på tv" Gaaahhhh!!! Blind och döv tydligen.
Billy hade hittat ett VHSfodral och gjort konfetti av det, så det var inte så farligt.
Efter friidrotten klippte jag gräsmattan. Murre satt i perennrabatten och "hjälpte till". När jag var klar slog jag mig ner i en trädgårdsstol och tittade på resultatet. Det var varmt i solen och det blåste inte. Murre kom fram och hoppade upp i mitt knä. Det gör han aldrig inomhus. Sen satt vi där och resonerade om saker och ting i nästan en halv timme. Vovvarna lekte på gården. Flinga har upptäckt att det är prima att dra Billy i öronen när hon ska hålla honom. Billy gal i högan sky...
Sen tränade jag lite lydnad med valprackan och får han gott om "karameller" så fattar han fort. Båda två var rätt spaka när de kom in och la sig att sova en god stund. Sen ska det ses på tv och det går numera till så att Flinga sover i makens knä och Billy som också vill vara i knäet kravlar och sprätter och bänder och väsnas i mitt. Till slut åker han in i sin hage och där somnar han oftast ögonblickligen.

6 kommentarer:

 1. Haha..nä maken är nog sjuk värre och hör bara tv´n. Djuren får nog vara nöjda med den dagen..inte dumt att ha matte hemma som fixar och donar med oss.
  Kramen!!

  SvaraRadera
 2. Makar som ser tv är vanligtvis "väck" bara av det. Är de sen "sjuka" tillika, så...
  Kram!

  SvaraRadera
 3. DEt är inte lätt med nästan döende män..... Då gäller det att komma med många åh och oh, så blir dom nöjda. Jag brukar inte praktisera det men det hade kanske hjälpt! :)

  SvaraRadera
 4. Nära-döden-upplevelser vid förkylningar är inte att leka med för de stackars männen. Undrar hur vi ska kunna hjälpa dom?

  Jag har ett annat dilemma. Festande grannar VARJE helg... men snart jävlar har jag fått nog :( Känner hur bitchen i min börjar vakna

  SvaraRadera
 5. Börjar vakna i MIG... ska det ju va

  SvaraRadera
 6. Jag tror man måste ynka dem och inte låta dem göra något inomhus samt ge dem en massa halstabletter...
  När man inte får vara ifred och ha tyst hemma kan man bli riktigt föbannad. Du får antagligen ta till stridsåtgärder där.

  SvaraRadera