Sidor

måndag, september 26, 2011

Jag ligger efter...

(och så kom en fråga från Google om mitt födelsedatum - tro inte jag skrev det riktiga...) I alla fall. Efter var det, ja. I lördags blev det inget bloggande och i går la datorn av på kvällen så jag get inte starta om den kl.22.30. FIN helg var det ju! Sommarväder och allt. Maken och jag körde halvbloden i lördags och de gick som klockor såklart, för Cosmos var ju den ena i paret. I går packade vi in hundarna i bilen varav den ena då var preparerad med åksjukepiller... Billy spyr när han åker. Stackaren. Han ser så jätteledsen ut och Flinga önskar sig långt därifrån. Pillret funkade och maken körde som om han hade ägg i bilen. Inget spyende! Vi åkte till Rövarekulan och promenerade en lång stund. I undanskymda skogsdungar kunde vi släppa de där rackorna lösa också. Flinga är det inga problem med, men Billy kan man kanske inte lita på riktigt än. Han såg sugen ut när han märkte att folk satt och fikade. Dessutom borstade han upp sig och ville skälla på andra hundar.
När vi kom hem fick Billy en strålande idé:
Han kom på att man kan ligga i soffan och tugga ben! Och Flinga som aldrig har gjort det förr hängde på. Efter fotot körde maken ner dem, men Billy fintade honom och hoppade via en fåtölj upp i soffan igen. Vi resonerade om saken och kom fram till att man "kliner" inte med ben i möblerna.I eftermiddags slutade jag kl 15 och det betyder att man hinner en hel del hemma också. Klippa gräs t.ex.

Solen lyser kvar i trädgården i hörnet där man sitter och solar på sommaren alternativt flyttar in i skuggan under kastanjen.


Och så utsikten på andra hållet.
Det börjar bli höst...

Till sist ska det meddelas att Guds straffdom är över oss...
Flinga fäller.
Och löper (men det är inga större bekymmer)
Kolla Billy i stalldörren!

6 kommentarer:

 1. hösten = me like.
  klippa gräs har jag aldrig gjort...
  och nu med lägenheten ter det sig rent omöjligt om jag inte går ut och slår ner en fastighetsskötare och snor hans åkgräsklippare :)
  nä, jag trivs med ickegräs nu.
  och idag kommer kärlek - ännu mera kärlek!
  kram från kärringa i dalsland//

  SvaraRadera
 2. OMG! Sådär såg det ut bredvid mig när jag bestämde mig för att bli korthårig. Jag hade bara axellångt innan men det som blev kvar behövde tunnas ut... Då Blir det lätt en bäver på golvet. Förövrigt är Flinga mycket vacker (Billy känner jag inte riktigt än... mer än att han är busig)

  SvaraRadera
 3. Det låter som du har haft en trevlig helg och vad kul att valpen kommer med nya idéer:-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. sv Jeanette: Kanske lika bra att du låter fastighetsskötarna ha sina gräsklippare i fred=)
  Kram tillbaks!

  sv Hulda: Då vet du hur Flinga känner sig. När hon är avfälld är hon inte vidare vacker (jo - i ansiktet förstås) men hon blir ju återpälsad igen.

  sv Elna: Visst är det fint med friska idéer!!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. En bildrapport som heter duga. Verkar varit en bra helg med fyrbenta aktiviteter. Billy Bus försöker lära Flinga lite olater??? Så nu är det den håriga tiden med inslag av löv och lera..mindre kul. Hon ser så klok ut..Flingavoffsingen =)
  Kramen!!

  SvaraRadera
 6. Flinga var lite tveksam till det där med soffan för hon anade att det inte var så bra...
  Visst ser hon förnuftig ut!
  Kramar!

  SvaraRadera