Sidor

tisdag, september 27, 2011

Sluta tidigt - hinn mer

Slutar jobba (borta) kl 12.30. Mot frissan! Pratar en massa och hon gör en igenkännlig igen. Mot mataffären! De slår in lax a´ 49.50 två gånger. Nä minsann. In igen och får tillbaks mina 50 spänn. Jag kollar alltid kvittot innan jag kör hem...
Hundar ut! Varor in! Hex dammsuger. Hex rensar avloppet i handfatet på toaletten. Yark!! Hundar in. Hex ut. Häst in. Häst och Hex ut och gör ett bra jobb. Häst tar ett par kraftiga skutt på ridbanan men Hex stannar på hans rygg. Aj, usch - det skulle vara besvärligt att trilla av och behöva ta sig upp igen. Häst tillbaks ut i hagen. Maken kommer hem. Hundar ut. Flinga "dödar" Billy ett par tre gånger. Vill han inte lägga sig så biter hon honom i benen så han ramlar i alla fall. Stallet saneras. Hex lagar middag. Ser tv. Skriver på datorn. Släpper in hästar. TÄNK så mycket kul man kan göra en "ledig" eftermiddag!!
Ska vi ta en bild på det där som satt i avloppet? Näää...

Vi kan ta en på Tzienna och Tzavanna i stället. Det var jättefint väder i dag också med sol och klar himmel. Men träden börjar gulna...

4 kommentarer:

 1. Tack för att du valde hästfotot. Vilka fräcka kassörskor dom har hos er då... Grrr!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag läst ditt inlägg och blev så trött att jag går och lägger mig igen. Hur i helsike orkar du? Duracell batterier he he? (Tur du inte visade bild på avloppsfynden för då hade jag väl mått illa också).

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja det är bra med lite extratid =) Du hannju hur mycket som helst. Mycket trevligare bild än på avloppsrens...ha.

  SvaraRadera
 4. Sv Hulda: Tur med bilden! Det brukar inte bli för dyrt i den där affären, men jag kollar alltid kvittot innan jag kör de nära två milen hem.

  Sv Elna: Sån´t som är kul orkar man i fint väder!
  Kram

  Sv Helena: Fattar inte varför ingen vill se bild på "renset" =)
  Kramar!

  SvaraRadera