Sidor

onsdag, september 07, 2011

Fleece...

Då har vi Fleeceerik på plats. Fleeceerik kan allt... Fleeceerik frågar hur vi gör och varför vi gör det och så står det inte i rutinerna. Fleeceerik tyckte det var mycket bilar på vägen (!) till detta nya jobbet. Fleeceerik skämtar och är jätterolig - njaaäää, det är inga roliga skämt, bara tramsiga.
Hex gör inte som de andra "flickorna" det vill säga (nu ska vi inte skriva så rått som jag brukar uttrycka det för maken) jag giter inte fnissa och skruva mig och tindra med ögonen. Hex anföll i stället och stackars fleecen såg ut som en sån där gul träblyertspenna ni vet i ansiktet. Hex undrade var han hittat de där rutinerna, för jag hade aldrig sett dem. Fleecen ändrade sig då till att han kanske trodde att de fanns där. (Skärpta kolleger jag har som svalde det där och började hacka och stamma och inte kunde förklara sig) Hex kunde även berätta varför vi gör som vi gör och att detta däremot uttryckligen står i rutinerna!! Dessutom sen cirka tio år... (Aj fan)
Hex tror inte att fleecen kanske kan så mycket som han tror att han kan. (Alla med där?) Hex misstänker att det är en så´n där som låter truten gå för att avleda från vad han faktiskt får gjort.

Elak? Jag? Det är bara att bära sig ordentligt åt och inte spela Allan så ska jag möjligen bli snäll igen. (?)

5 kommentarer:

 1. haha.. nu börjar det hända saker...Det är bra att Fleecen för lära sig från början att inte komma här och gapa för mycket..Det borde finnas en Hex på alla arbetsplatser =)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag är nog trött för jag fattar inte allt... men jag fattar så mycket (tror jag) som att det handlar om ny kollega. Vi har "gammal" kollega som skiter i det blå skåpet så gott som dagligen. Nu ligger h*n pyrt till kan jag lova...

  SvaraRadera
 3. Sv Helena: Fleecen ska lägga sin energi på att vara artig och trevlig och inte göra saker komplicerade bara för sakens skull. Det finns aningen för lite "Hexar" och därför frodas "Fleecar"
  Kramar!

  Sv Hulda: 53-årige Fleece-Erik kom på anställningsintervjun klädd i mjukisbyxor och rosa urtvättad pikétröja. Eftersom han är rödhårig var inte detta färgval smickrande...
  Jag gillar inte sexskämt på jobbet och speciellt inte från en nyanställd karl.

  Jämför Ullrich som kom på samma intevju klädd i kavaj!

  SvaraRadera
 4. Fick Erik jobbet? Nej.... hoppas jag!!!!!

  SvaraRadera
 5. Det kan du lita på att han....fick :/

  SvaraRadera