Sidor

torsdag, september 08, 2011

Mer invecklat...

...än igår. Man måste ju bara fortsätta Myran-story för den har vecklat in sig en bit till. Nu är hennes morfar död. Han dog i lördags. Synd, konstigt bara att hon aldrig nämnt någon morfar.
Hennes mobil var faktiskt stulen, så därför kunde hon inte ringa igår. Fast på eftermiddagen var det för att kontantkortet tagit slut. Hon har väl inte något kontantkort. Mobilen sitter limmad i örat på henne hela dagarna. Ja jisses!
Ullrich har andra mer jordnära problem. Han var på väldigt dåligt humör i morse. Och så berättade han: "Bredbandet hemma vill inte fungera. När jag skulle tanka så fungerade inte etanolpumpen, så jag kunde inte blanda (kan man blanda etanol i bensin och framföra en hederlig Volvo inte alldeles ny?) Katten blev utelåst och kastade sig på altandörren så det sa plaff och hunden hade bajsat i köket" Tänk er detta sagt helt gravallvarligt med tysk brytning. Vi skrattade så vi grät...
Synd att man inte kan tanka spannmålen direkt i bilen...

7 kommentarer:

 1. Nej men herregud! Jobbar du på en cirkus eller :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Alltså..... allvarligt...... vart f*n jobbar du?????????????????????????

  SvaraRadera
 3. Sv Elna: Jag är inte så säker längre... ;)
  Kram!

  Sv Hulda: På en cirkus!! :D

  SvaraRadera
 4. Förstår verkligen att ni skrattade så ni grät =) Och Myran..vad kan man säga..det gäller att göra sitt liv komplicerat tydligen. Elnas undran är helt berättigad =)
  Kramen!

  SvaraRadera
 5. Ullrich var mycket uppbragt...
  Vissa måste göra allt så dramatiskt det bara går. Myran skulle nog inte ljuga så mycket om död och sjukdomar som hon gör.
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. åhh....
  så där skull jag vilja göra på någons bil - fast helst med grus!!!!
  hi hi hi..
  ha en go helg du vackra människa :)

  SvaraRadera
 7. Jaaa... det är ingen dum idé när jag tänker efter.
  Tack detsamma <3

  SvaraRadera