Sidor

lördag, februari 20, 2010

Ansträngningar

Det lovades snöväder i natt. Jag kikade försiktigt ut i morse, men det hade inte snöat alls hos oss så det gich hyfsat att köra. Det var lite värre att komma hem för nu var det tjock modd och tö. Jag aktar mig noga för jag har hållit mig på vägen hittills i vinter, men maken lyckades köra fast (igen) precis utanför garaget i förrgår!! Hemskt kul. Där satt bilen, med höger framhjul i diket. Maken rullade ut spån och la under övriga hjul och så kom den upp tämligen enkelt.


I går glömde han stänga portarna in till logen så friesarna traskade in där vid utsläppet och kom ut i trädgården. Hade jag sett det så hade jag fått ett anfall. Tur det är djup snö så de inte kunde fördärva något. Forsythian är sig lik tror jag och mitt rosentorn också. 


Så ska man se på OS och lugnt kunna se Tre kronor klå upp Vitryssland. Visst, inga problem, va? De somnade ett tag eller vad som hände, men de vaknade ju med en minut kvar och kunde göra 4-2. Usch kan det bli någon medalj av sån´t?Och detta ger ju ett visst hopp - fast snön ligger säkert ett bra tag till.


               TREVLIG HELG!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar