Sidor

onsdag, augusti 11, 2010

Brännbart...

www.skanskan.se/article/20100811/MALMO/708109843/1057/*/*/oro-for-mer-brak-efter-anlagd-brand


Brännbart ämne det här. Mysigt med folk som kommer hit som "flyktingar", lever på svenska skattebetalare och krigar som de gjorde hemma. Vill man förändra sitt liv då? Nä, det vill man inte. Man vill flyta runt, vara försörjd, ha en gratis (gärna stor) bostad, få fri tand- och sjukvård -och förstås komma in direkt, för allting är "akut"-samt sen vara ute och bränna ner och fördärva på nätterna.


Konstigt att brandkåren körde dit. Rosengårds invånare är ju annars kända för att kasta sten på utryckningsfordonen och förstöra det de kan. Låt det brinna, tycker jag. Det är ju någon som vill det, varför ska de inte få göra som de vill i detta fall? Man får ju inte hindra flyktingars andra önskemål och traditioner. Här har ju dessutom utövarna en tydlig önskan om att döda - dels genom att förhindra släckningsarbetet och dels genom att anfalla brandmännen.


Tänk att trivas så bra i kriget med eld och mord och hot att man tar med sig det och fixar likadant i nya landet. Undrar varför man flyttade då?  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar