Sidor

måndag, april 18, 2011

Burad

Så var det måndag igen och Hex skulle sitta i "buren" på förmiddagen... Det är Guds straff till de anställda att vara där en måndag. Folk är ju precis som galna. De som bär sig ordentligt åt är min själ lätt räknade. Hur vore det t.ex att hälsa, säga sitt namn och vad man vill ha hjälp med. Tro inte att folk gör det, varken de som ringer eller de som kommer personligen. Ack nej då.
Jaha, jag överlevde det där på något sätt och kunde ägna eftermiddagen till saker jag klarar bättre.
På kvällen kom då de där icke-djurmänniskorna och de visades som planerat in i hårfria avdelningen. Fast efter ett tag kom både Flinga och Baggi och ville vara med. Flinga "låg död" och "snurrade runt" när jag bad henne och detta gav en enastående effekt! De berömde henne och sa att hon var söt så hon blev helt upptrimmad. Bagheera gick vid stolarna och reste sig mot var och en och synade dem noga. Murre såg tv och visade sig överhuvudtaget inte.

6 kommentarer:

 1. Det är som att djur känner på sig när det är icke-djurmänniskor, då blir det extra intressant att vara med.Murre hade dock insett sanningen...
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Det är precis som om de känner att de kan skrämmas lite och blir väldigt intresserade av de som inte är riktigt trygga med djur.
  Bagheera synade allihop i sömmarna...
  Du är här och läser igen! Hurra!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jamen här var det verkligen trevligt att komma in... Då vet jag. Ska jag ändra på det i min länksida...

  Kram sötaste häxlady...
  Lilitha

  SvaraRadera
 4. Tvi-fy-vale för oförskämda människor. Dem som kan uppföra sig är allt bra lätt räknade :) Tur du slipper buren (till nästa gång). Fina showande Flinga, hon kan å lilla Baggi den finaste av dem alla =)
  KramKramKraaaaam!

  SvaraRadera
 5. Sv Lilitha: Tackar! Nu "bor" jag här.
  Kram tillbaks!!

  SvaraRadera
 6. Sv Glimz: Haha - jag åkte i buren direkt idag med!
  De där kumpanerna Flinga och Baggi bjöd kvickt in sig själva i går kväll. Baggi klättrade från den ena till den andra på ryggstöden till stolarna kring bordet när vi satt där. Jag har aldrig sett detta trick någon gång förut...
  Kraaam!!

  SvaraRadera