Sidor

måndag, april 04, 2011

Favoritämne i repris

Mitt favoritämne alltså, eller ett av dem, inte vissa andras. Hrrrmmhm...
Men det tar vi sist.
Måndag alltså och alla kolleger var fräscha som nyponrosor och på gott humör!! Joodå, det var de visst. Det var full show med t.ex Myrans brutna ben som hon asade omkring med och påstod att tårna var blå nu och så fick det inte vara. Det kunde förstås bero på att hon hade bandage samt var barfota. Hon frös förstås om fötterna...
Inne hos Tålig var det rena cirkusen när han skulle göra modeller och bollade vilt med olika material där han till sist lyckades para ihop två som aldrig i en livstid förenar sig. Jag försökte sticka in ett öga och kolla hur det gick men han var misstänksam och gömde sig längst in i hörnan. Dessutom var jag upptagen med mitt så jag kunde inte ha riktig koll på honom. Han blev väldigt nervös och jag hade hur kul som helst.

Och så favoritämnet då: När vi skulle släppa in hästarna hade en gammal bekant kommit tillbaka "hem". Jag blev så lycklig!! Det var ju en sådan här!

4 kommentarer:

 1. Sädesärlan, den har jag allt koll på =)
  Våren är här!
  Bara svalorna fattas.
  Inte konstigt man blir blå om man är barfota....
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Jobbar du verkligen på en riktig arbetsplats, är du säker på att det inte är en cirkus? *asg* Yes yes yes den har alltså kommit till södra delen av landet, härlig, då borde den snart vara här också :)
  KramKramKraaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 3. Jag TROR det är en vanlig arbetsplats, för det förekommer några enstaka trevliga, hyggliga och arbetsamma, kunniga personer. Men annars är det ju en hel del clowner och trollkonstnärer. Och en häxa =)
  Kramkram

  SvaraRadera
 4. När svalorna kommer är det liksom som det ska igen.
  Nä, blåfärgningen hade sina naturliga orsaker...
  Kramar

  SvaraRadera