Sidor

onsdag, april 06, 2011

Rasrena

Var hos en bekant nu ikväll. Hon och hennes man har flyttat till hans föräldrahem och det är ju fint och stort och stiligt på alla sätt. På gården gick en grå katt. Det syntes genast att det var en Brittisk korthår - mycket vacker! "Har ni den ute?" undrade jag. "Ja, den bara kom en dag" Jaha, men varför går den ute undrade jag, ska ni inte vara rädda om den och ha den inne. (De bor skyddat utan trafik och grannar och så där och har stall och uthus som den kan gå in i, men i alla fall) Nä, där inne bodde persern och han var där ju först, så de tänkte att han skulle vara ifred inne. Hade ni den med er hit då? Nä, den bara kom en dag...!
 Där regnar det raskatter minsann!!

8 kommentarer:

 1. Tycker det är lite hemskt med alla herrelösa kissar. Men det är ju tur att många "hittar" nya hem. Fast lite ovanligt med raskatter kanske.
  Kramen
  Ps! har gett dig en liten bloggaward...

  SvaraRadera
 2. Hittade hit via Helena och ligger här i mitt dagläger och gapskrattar med stormen ylar runt knutarna. Eller storm och storm men ett träd i hästhagen slog i med en dunk nyss iaf.
  Fast nu skulle jag ju inte prata väder utan bara tala om att jag gillar din blogg :)
  Återkommer!

  SvaraRadera
 3. Oj vilka fina katter, men Britten är helt klart min favvo :) Totte hälsar :D
  KramKtamKraaaaaaaam!!

  SvaraRadera
 4. Sv "Livet på..." Det är för trist med alla katter som får gå vind för våg och fara illa. Konstigt att det kom två raskatter... Jag ska ta itu med awarden - tackar för den fina presentationen =) Kramar!!

  SvaraRadera
 5. Sv Lippe: Kul att du hittade hit! Tack för berömmet. Jag har tittat lite hos dig, men jag jobbade ju innan i dag (och fick mer blogginspiration) så det blir fler besök framöver!!

  SvaraRadera
 6. Sv Glimz: Det var väl några att "få" två sådana katter. Britten är väldigt vacker. Persern är rar och spann och var allmänt charmig, men jag hade faktiskt svårt att tolka hans kroppsspråk med all den luddiga pälsen och det platta ansiktet.
  Vilket valpess du har fått!!
  Kraaaam!!

  SvaraRadera
 7. Sv; Mitt lilla ess kan förvandlas till spader kung i ett nafs, så det gäller att vara glad för det lilla som fås. Jag har lärt mig att det kan vända jääävligt fort i hockey (läs hund utvecklingen). Det som var bra igår, kan vara skit idag *asg* Men han har visat sig från sin absolut bästa sida idag också & fått leka med 2 super snälla labbe tikar :)
  BamseKramKraaaaaaaaam!!

  SvaraRadera
 8. Hur enkelt som helst: Släpp den söta valpen till snälla lekkamrater. Efter ett tag är den söta valpen slut och inte vidare verksam mer den dagen!
  Kraaam!!

  SvaraRadera