Sidor

fredag, april 08, 2011

Award

Jag fick en award igår av Helena Hennes blogg har jag följt sedan november förra året. Konstigt att man genast tycker om vissa människor fast man aldrig träffats personligen. Hennes blogg är lite speciell och mycket, mycket läs- och tänkvärd...
Alltså: Fem bloggar som jag uppskattar speciellt och läser mycket:
Vanlig vardag Ninas blogg "hittade" jag en dag och det har utvecklat sig till att vi har träffats och upptäckt att vi pratar som om vi känt varandra alltid. Bloggen handlar mycket om hundträning men också om helt vanliga vardagshändelser som utvecklar sig till galna äventyr. Nu finns det dessutom en liten prins att se på...
Lilitha är en "kollega" som har en behaglig och tänkvärd blogg. Hon skriver om vardagsmagi och närheten till naturen genom detta.
Eyescream tattoo Här är en ovanlig sak. Om man inte gillar tatueringar så kan man läsa denna blogg ändå med stor behållning för Stina gör så otroliga bilder både på människor och papper. Hon är ganska rättfram i språket (!) och en faschinerande person.
Missmagicgirl Den här bloggen är mer än en blogg. Det är ett helt uppslagsverk!! Man kan sitta hur länge som helst och läsa om allt möjligt inom detta område. Ett enormt jobb ligger bakom detta!
Katthjälpen Denna måste bara vara med... Nu har jag ju vissa speciella band till denna förening eftersom vi hämtade Baggi därifrån. De lägger ner så mycket tid, pengar och omsorg för att hemlösa och sorgsna katter ska få ett bra liv.
Så, där har ni mina fem favoriter. Klicka in och begrunda. Tänk så många människor som vill dela med sig av sina tankar och upplevelser. Bästa läsningen i världen!!

4 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk underbar människa du är Kajsa, du är bäst! Jag har varit inne på några av dem bloggar du nämner och dem är fina. Helenas är verkligen tänkvärd & det är mycket som händer henne nu. Tack vännen du är så go =)
  Kraaaaaaaaaaaaaaam!!

  SvaraRadera
 2. Nja haha - underbar... Det är det inte många som tycker. Men sanningsenlig.
  Pussa prinsen. Glöm inte "storasyrran"
  Kramkraaaam!

  SvaraRadera
 3. Katthjälpen och här har vi djurskyddet. Tur att dom finns. Vi tog ju Skutte därifrån. Brukar titta in på Ninas blogg och kolla in gosevovvarna.
  Lilitha tar en till en annan värld. Har just sett två tattoo-program på TV..det verkar göra ont. Skall vara en liten kisse då =)
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Ja, tur att djurskyddsföreningarna finns och jobbar för bättre villkor för de små drabbade. Stina i Ystad gör fantastiska tatueringar - jag har två och jag vill inte påstå att det gjorde särskilt ont. Mina sitter på ryggen och man är nog inte särskilt "ömskinnad" där.
  Kramar

  SvaraRadera