Sidor

fredag, april 22, 2011

Lååång skärtorsdag....

Vaknade som jag skulle kl 6.00. Intressant ljud hördes utifrån trappan. Det skvalade som bara den. Går upp och tittar. Där sitter Murre och pissar i mattan!! Jamen det var väl kul. Ingen njursten där åtminstone.
På jobbet står en från bemanningen i receptionen. Också trevligt, men hon skulle då inte vara hos oss i dag. Efter en del telefonsamtal redas det hela upp och hon kör igen.
Sen gick det i stort sett bra fram till kl 11.15 då folket på samma-firma-i stan plötsligt blev så sjuka att de åkte till akuten (1 st) barnen blev så sjuka att de behövde komma till akuten (1st) och helt enkelt slutade för dagen (en handfull) Kunde jag tänkas att köra dit. Visst, det var bara sen 1984 jag var där sist, så det skulle nog gå bra...
Samma parkering och samma hus men tidens tand har tagit på det där stället så det kallas numera för "råtteboet" Det gick ju hyfsat det där. En av damerna såg lite purken ut när jag behövde hjälp att hitta, så henne hemsökte jag flera gånger!! (Väl beprövad Hexmetod)
Och på kvällen var det dags för underjordisk verksamhet. Det tog en jädrans tid så jag var inte hemma förrän nästan kl 23. Nu blir jag sen till Blåkulla. Fast det funkar nog som förr när man inte anlände till discot förrän vid 23.45 ungefär...

Inte min häxbild denna, men man ser tydligt att det föreställer mig. Ljus, klädd i min favoritfärg och Murre bak med min rosa scarves om halsen!!

4 kommentarer:

 1. Men Murre, det där var väl ändå inte kattalådan. Intressanta individer som omger din arbetsplats. Finns det typ någon som är "normal" vad nu normal egentligen innebär *asg* Fint folk kommer alltid sent & den skaran tillhör du, så du kommer alltid att vara förlåten. Som sagt själv åkte jag dit för fortkörning, så det var till att stanna hemma. Så går det när man vill se vad kvasten går för & om hatten sitter kvar i motvinden.
  KramKramKraaaaaaaaaam!!

  SvaraRadera
 2. Murredrul "missade" lådan med ca 1,5 meter...
  Det finns en och annan kollega som är helt ok, fast dem nämner jag ju inte så ofta.
  Satt hatten kvar? =)
  Kraaam!!

  SvaraRadera
 3. Hatten klarade fart testen på bekostnad av kvastlicensen *snyft* Blir så arg på mig själv för att jag var så klumpig, men ibland flyger fan i mig å jag bara måste få gasa lite extra *iiiheheheheeee*

  SvaraRadera
 4. Mhmmm... "Själv gjort är väl gjort" som det gamla ordspråket säger. Jag vet inte det precis ibland...
  Kramkramkraaaam!!

  SvaraRadera