Sidor

fredag, april 29, 2011

Klippt

Tänk att jag hade ledig dag när det var bröllop i England. Det var ju värt att se i lugn och ro i soffan. Undrar om de där två kommer att bli kung och drottning en dag och om man är med och upplever det i så fall.
Efter tv-tittandet var det inget att be för längre för nu var det absolut tvunget att klippa gräsmattan. Jag hämtade den gamla gräsklipparen och frågade om den tänkte medverka. Den startade faktiskt hyfsat snällt. Murre var ju tvungen att vara med. Jag kan inte fatta varför han ska sitta så nära att öronen kryllar sig på skallen på honom när jag kör förbi. Sen fick han en idé om att skita i den nyrensade rabatten också så han grävde ett jättehål i storleksklassen för en häst. Men när han skulle sätta sig tillrätta så var jag ju där och klippte och nu störde ljudet så han kunde inte koncentrera sig...

4 kommentarer:

 1. Hade också soffläge med bröllop...Tänk att ni klipper gräs, här ligger det snö kvar på vissa delar av gräsmattan än..
  Ha nu en fin valborg och elda nu inte upp nåt olämpligt =) eller också är det det man skall göra..
  Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Han är allt en riktig katta häxa den där lilla Murre! :)
  KramKramKraaaaaam!

  SvaraRadera
 3. Sv. Helena: Gräset växer som bara den. Sverige ÄR långt, det är väldig skillnad på årstiderna. Det är eldningsförbud i nordvästra Skåne men inte här. Fast vi tänkte stanna hemma och låta "gamla Bettan" vara elden.
  Ha en jättebra valborg och elda på =)
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Sv. Glimz: Han är ju väldigt "hjälpsam" :D
  Kramkramkraaam!

  SvaraRadera