Sidor

lördag, april 09, 2011

Hästträning och röstning!

Lördag! Fint väder! Låtsades vi i alla fall för vid närmare eftertanke var det svinkallt i vinden som idag kom från nordväst. Där solen sken var det däremot underbart. Vidare gjorde solstrålarna att det såg allt annat än underbart ut inne - damm och hundhår och grus på golvet. Efter en ganska kraftig sanering kunde vi övergå till frieserkörning. Två veckor till påskafton och bröllop.
Här krävdes också sanering. Svarta hästar som leker i mjuk mark = grå hästar med lerstreck på. Borsta borsta. Sela och så ut. Kör 13 km, de sköter sig prima i dag också. Skällande hundar som springer vid sidan - inga problem. Thymo hade nog önskat att där inte var nät emellan... Vi blev fotograferade också och en cyklist sa att de var väldigt bildsköna.
Nää, vi har såklart inte löv på träden ännu. Bilden är från oktober -10, men hästarna ser ut så här fortfarande!!
Och så OBS omröstning angående vilken blogg som funkar bäst/ser bäst ut etc. Man ska klina av sina problem på andra, så det gör jag nu. På finare språk heter det att man ber om folks åsikt!!

7 kommentarer:

 1. Som sagt svårt val...båda har sina fördelar. Du får nog dra lott =)
  Härlig körbild, när den än är tagen. Verkar tycka det är kul komma ut på travtur. Våren och hösten är "skitiga djurtider" Suck och som du skrev..solstrålarna avslöjar allt inomhus..så bara hålla sig ute.
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Bilden är från slutet av oktober förra året. Det är lätt jobb för en häst att dra en vagn tillsammans med kollega. Mycket bra konditionsträning för de orkar trava det mesta av tiden.
  Bra - superbra lösning det där sista! Man går ut genast.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Till bröllopet kommer det då inte finnas en endaste liten damm eller lerfläck på grabbarna. Fan vad fina dem är!! Jag måste säga, det är ett svårt val. Men Metro är jädrans snabb nu! & där är det enklare att skriva in sin adress (om man nu skall vara petig) *asg*
  Kraaaaaam!

  SvaraRadera
 4. Nä, det kommer det inte att göra, för vi får schamponera dem från mule till hov...
  Svarsfunktionen är bättre på Metro. Det sår alltså 1 - 0
  Kraaaam!!

  SvaraRadera
 5. sv;Det såg jätte kul ut! Mmmm, det måste vi ta och prova på =) Tösen är såååå söööt i mina ögon *s*
  KramkramKraaaaam!

  SvaraRadera
 6. Men hallå vad är det som händer, det händer ju inget här ;)
  Kraaaaam!!!

  SvaraRadera
 7. Nu hände det lite!!
  Kraaaam!

  SvaraRadera