Sidor

torsdag, april 28, 2011

Ingen som helst aning...

Normal torsdag. I stort sett alltså. När hände det senast?
Efter jobbet var jag och handlade. Där kommer en mörk kvinna - stilig och välklädd - vi håller på att krocka så jag skrattar lite och då undrar hon hur det är. "Jotack, det är bra" (Vem i hela friden är detta?) "Ja, jag ångrar inte att jag flyttade" säger hon. (Hex är helt tom i skallen och kan icke placera henne) "Det är bra att byta jobb ibland" fortsatte hon. (Jobb? Vem? Var? När? Har vi jobbat tillsammans eller bara träffats?) Nu får jag ju hitta på något bra så jag säger att "det var bra att du gjorde det för annars hade du kanske ångrat dig" (Fortfarande helt väck - hoppas detta var rätt sak att säga) Hon verkar nöjd och berättar vad hon har för uppgifter nu. Och nu har jag den turen att en annan kund lutar sig in emellan oss och vill ha något på hyllan. Jag tar en bit hästkött -nej det gör jag såklart inte- jag tar en paket nötfärs och säger "ha det så bra" och sen flyr jag för livet. Vem i allsin dar var det där? Jag har inte kommit på det än... Och jag som brukar bli väldigt sur när folk inte känner igen mig.

6 kommentarer:

 1. Hahahaha du är banne mig som jag hahahaha, hur i hela friden kan någon glömma dig. Men sen att man själv inte kommer ihåg nån, tja, det är ganska så smärtfritt =) Bara hoppas att quinnan ifråga inte är den där griniga sorten ;)
  Kraaaaaaaaaaaaaaaam!!

  SvaraRadera
 2. Jag har inte kommit på det än... Men hon kom ju tydligt ihåg mig. Tur jag hann fly fältet innan det krånglade till sig på allvar =)
  Kramkram!!

  SvaraRadera
 3. haha det var säkert hon som tagit fel...hon kanske var en förvirrade dam =) Du kanske har nån "look alike".
  Kram

  SvaraRadera
 4. Usch nä... hon hade nog klart för sig. Hon sa de rätta sakerna men det hjälpte inte. Hon beskrev definitivt vårt jobb. Bara för mig att se dum ut :/
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. det är jobbigt när man inte kommer på vem det är man pratar med, ha en fin kväll nu

  SvaraRadera
 6. Det är värdelöst....
  Tack det samma!

  SvaraRadera