Sidor

söndag, juni 19, 2011

Allting är relativt

Det skulle bli regn idag. Mycket regn. Mhmm, då kunde jag alltså inte ogässpruta ridbanan och det är dags för längesen eftersom den hotar att se ut som ett bättre bete (kanske inte riktigt...) Maken har egentligen hand om det där ogräseriet. Han ska harva banan med ardennern, men de tycks vara rätt ovilliga att komma igång med den uppgiften. Ardennern är fet som en honungsmyra och numera åter i det stadiet att Cosmos (halvblod) inte kan öppna käften så stort att det går att bita honom i rumpan. Han får helt enkelt inte tag i något skinn, tänderna glider utanpå späcket... Är betet kraftigt? -Ha, där är knappt något. Får ardennern kraftfoder? Så det hade fött en höna. Hö då? Som halvbloden. Han får väl inte fång? Nä - hovarna är järnhårda och hårda som ekträ. Han borde helt enkelt arbeta lite mer...
Hex går ut och vädrar i luften. Det blir inte regn på ett bra tag. Då sprutar vi. Jävla jobb. När man går där förundras man över hur stor ridbanan är när den ska skötas - i det närmaste oändlig. I samma stund jag ska öva något uppsutten på Cosmos som är svårt (för mig) så är den liten och han hinner inte förstå vad jag menar innan vi är i ett hörn. Hur kan detta gå ihop?

6 kommentarer:

 1. Det är alltså som att försöka nypa en gris?
  Ridbanefenomenet har jag i min garderob, där finns inget att ta på sig men jäklar vad tvätt jag har?!

  SvaraRadera
 2. Ogräs växer mer och fortare än allt annat varför? Usch för att ta bort eländet på stora ytor!

  SvaraRadera
 3. Låter som det är dags att spänna för arbetshästen, både för banan och han själv. Han är som en kastrerad hund när det gäller mat och fetma =)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Sv Lippe: Det där fenomenet förekommer för det mesta till ens nackdel...


  Sv veiken: Det frågar man sig varenda gång man ska rensa. Varför blir inte prydnadsväxter lika kraftiga lika fort?


  Sv Helena: ...och det kan minsnnn vara dags för husse också =) Kallblod kan man nästan bara visa fodret för så tar de sig.
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Husse ut å röj ögona böj *asg* Lite poesi bara så där :) Sv; Tack raring för din goa kommentar!
  KramKramKraaaaaaaam!

  SvaraRadera
 6. Jag ska faktiskt visa husse denna utmärkta och synnerligen tänkvärda poesi!!!
  Kramkramkraaaam!

  SvaraRadera