Sidor

tisdag, juni 07, 2011

Röstning på hög nivå

Jobbet ska ha terminsavslut på torsdag - vi hittar på något på kvällen och äter tillsammans. Myrans man är expert på att medfölja till allehanda aktiviteter. Han har varit med i simhallen och ätit tillsammans med oss efteråt, han har suttit på Myrans rum när hon haft kund därinne (!) men det fick chefen nys om och så var det slut med det. Vidare dimper han då och då ner och fikar på eftermiddagarna... Han smugglades dessutom in på den där stora firmafesten vi hade i maj. Dessutom sitter han oftast bredvid mig. Jag måtte se behagligt
snäll ut...
Nu hade Smilla åtagit sig att stoppa det där. Hon la fram planen för Mini, Mim och Hex = de värsta hon kunde hitta... När vi satt och fikade i förmiddags sa hon: "Någon frågade om vi skulle ta familjemedlemmar med på torsdag. Jag vet vad jag tycker, men det kan ju inte jag bestämma. Vad tycker ni?" Hex sa genast att "näää, det tycker inte jag" Min skakade på huvudet och till vår stora överraskning sa en av "de snälla" att hon ville inte ha sin gubbe med. Smilla forsatte: "Vi kan ju rösta. Den som vill att vi ska vara utan familj räcker upp handen." Hex höll ögonen på Myran och hon var nog den som räckte upp allra snabbast... Jag vågade inte ens snegla på någon av de allierade. Omröstning klar, men vänta bara, det är inte torsdag än.

5 kommentarer:

 1. Det här blir spännande värre! Hmmm, undrar hur hon skall smuggla in mannen?! Är det någon som kommer att smuggla ut honom då mån tro? Intressant!
  Sv; Å varför skall hon inte göra det då? *asg* Bara för att?..... hahahaha
  KramKramKraaaaaaaaaaam!!

  SvaraRadera
 2. Om han kommer ska vi nog trä en säck över honom och dumpa honom i ett kärr...
  Till saken hör att han är en av de mest bildsköna herrar som finns att se i verkligheten. Hon kanske vill visa upp honom!
  Kramkram!

  SvaraRadera
 3. Skall bli intressant att se hur det hela utfaller...Det kanske är han själv som vill visa upp sig..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det ska visst bli intressant - något kommer ju att hända.
  Jag tror inte det är hans idéer. Han är mycket mild och behaglig. Så mild att han när han är med bara sitter tyst och lite ensam, för Myran bryr sig inte precis om honom. Det är därför det blir så fel...
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Hej, hej!

  Har precis hittat hit via livet på landet. Kul med lite sagor och häxerier som omväxling:-) Jag lägger till dig på min blogglista.

  Kram

  SvaraRadera