Sidor

torsdag, juni 02, 2011

Lugnet...

...hade redan sänkt sig över arbetsplatsen inför långhelgen. Alla var i stort sett snälla, chefen bjöd på glass, telefonerna var tysta, Ulrich längtade efter att börja jobba - rätt behagligt alltså... Så kunde det väl inte få vara?
NÄH, det kunde det inte.
Plötsligt kom Myran i krakel med Olivia och minst en till blev inblandad. Hex försvann ögonblickligen!
Ledningen hade en idé om att det "inte gjorde något om man stannade kvar på kvällen om man inte hann låsa, stänga, logga ut osv. för det får man på flexen" Den här gången försvann inte Hex utan  meddelade att kan man inte lämna stället så är det övertid och inte flex. Lite purkna miner blev det, men inget mer. Flex, va...
Plötsligt kom en vansinnig faktura nerdimpande med brev och sen satt chefen i telefon resten av eftermiddagen.
Myran kunde inte skicka bilder från vårt bildprogram till kollegerna-i-stadens bildprogram. "Stormuftin" (bildlikt och bokstavligt är jag rädd) skulle "hjälpa" henne men jag vet vad den hjälpen är värd. Muftin meddelade pompöst att "det går inte". Myran och Hex slår sig ner vid Myrans dator. Hon trycker lite här och jag lite där, hon lite till och jag har ett annat förslag. Tja - efter en stund är fyra bilder överförda och visade på mottagarens dator!! Gick inte, sssss.
Jag kom i alla fall därifrån tämligen oskadad och efter veckohandel blev det spaghetti i soffan samt "Morden i Midsomer" Det är gamla avsnitt så de knipsar varandra friskt!

Awarden  har jag inte glömt. Den får jag skriva i morgon så jag kan måla ut det hela ordentligt.

8 kommentarer:

 1. Skönt med en ledig dag? Kan inte sluta le åt den vinkande kossan, hahahaha!

  SvaraRadera
 2. Sv Vicke: Tack detsamma!


  Sv Lippe: Alltid välkommet! Vinkevink!!

  SvaraRadera
 3. Är jag förvånad.....,nä just det, inte ett uns *s* Varför skall det vara lugn och runt i kring dig, när det kan vara galenskap?! Dels för att det är roligare för omgivningen, sen är det alltid lite mysigt med krydda i livet *asg* Okay då, kanske inte jämt *blink*
  Sv; Du har så rätt så, jag borde ha dräpt kärringen på plats! Tur lilla Ami kom å livade upp stämningen :)
  KramKramKraaaaaaaaam!!

  SvaraRadera
 4. Åter en dag i händelnas centrum och då har inte "di nye" kommit med ännu, vad månde bli =)Tror du lyckades komma undan rätt smärtfritt denna dag ändå. Och Spagetti med mördarna i Midsomer är aldrig fel..
  Kramen!!!

  SvaraRadera
 5. Sv Ninz: Jag trodde också att det blivit fel med lugnet och det var det ju. Om inte annat så får jag ju nå´t att skriva om!
  Kramkraaaam!


  Sv Helena: Nääää, de har inte kommit än och tänk, jag har en bestämd känsla av att det kommer att hända mer kring den ene än den andre. Ulrich mindre, fleecen mer. Vi får se om jag får rätt...
  Mördarna i Midsomer kunde det lika gärna heta - där bor ju nästan bara sådana =)
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Trägen vinner som vanligt alltså. Det mesta fixar sig om man är tillräckligt envis! :)

  SvaraRadera
 7. Ofta är problemet att man ger upp alldeles för lätt och inte prövar!

  SvaraRadera