Sidor

torsdag, mars 01, 2012

Vilket föremål ska bort?

Tydligen helt tillbaks på banan efter "pappersfadäsen". Nu hade alla lugnat sig så pass att vi kunde sitta och fjanta oss om det hela i stället. Sen fick alla lära sig att vara rävaktiga när vi gör något sådant i fortsättningen.
På kvällen släppte jag ut Murre vid 19-tiden.
Sen kallade vi på honom massor av gånger men nä, det kom ingen katt. Maken letade efter honom i logen men det var tyst. Hex började bli orolig. Nu börjar ju kattfortplantningstiden, så tänk om han kommit i slagsmål. Han ger sig ju aldrig, men nu är han så gammal att han inte riktigt tål att slåss.
Ungefär vid 23.30 hör jag maken på kontoret: "Här ligger ju en katt i fåtöljen. Är det Bagheera? Nää, det är ju Murre". Och så kom Murre ut i köket och såg hungrig ut. Trevligt, hur kom han in? (Misstänker starkt maken) Sen kunde man ju önska att katten liksom tog kontakt när han hörde att vi kallade så mycket, men nähä.
Idag kanske här behöver städas lite. "Någon" har dragit sönder ett rep samt placerat ut vissa föremål där de inte riktigt hör hemma.
Makens fötter kom visst med... Här gäller kvasten. Jag tycker förresten att mer har försvunnit från matthörnan.


Och här gör man ovanliga fynd i trappan.8 kommentarer:

 1. Så mysigt ni har det. Jag misstänker det är valpen som står för inredningen och vilken rolig matta som saknar ett hörn he he

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mysigt?? Rolig??
   Valpracka!

   Radera
 2. Nu finns garnerna på min blogg så du kan välja färger och antal. Nu vet jag vad som ska bort, givetvis strumpfötterna.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ojoj.. här har det också varit party,party..med matta som tilltugg. Maken ser dock ut att ha frusit fast av det inträffade.. Billy bus verkar dock inte vara närvarande i rummet längre..
  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Jag skrattade högt av Huldas kommentar: "Billy såklart" Var han borta så blev det ju utan tvekan lugnare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tokigaste lille Murre, han ville väl skämta med er marsillo :) Vad duktiga dina hemhjälper är :D
   Sv; Tre sparkar ut!! Jävla idioter, fick gå upp ikväll igen *fräs*
   KramKramKraaaaaaam!!

   Radera