Sidor

fredag, maj 20, 2011

Det gör ont

Nä , schlagertiderna är över, så det är inte det jag tänker på.
Ledig dag. Vaknar av diverse kattrick och -sång. När man ska ta sig upp ur sängen så går inte det så bra precis. Ont i ryggen så jag  knappt kan  stå. Försiktigt ner för trappan. Ännu försiktigare ut och släpper hästarna i hagen. Stel som en gammal ko in och får tag i frukost och Diklofenac. Ligger stilla i soffan och det gör ont precis hela tiden... Efter 2,5 timme kan jag röra mig igen. Yes!! Då blir det ogräsbekämpning för fullt på gården och kring garaget. Väldigt lagom väder för denna aktivitet. Sol men inte för varmt.
Grill för endast make och Hex på kvällen. Bra fredag! Utom det där första med ryggen kanske...

11 kommentarer:

 1. DáLáHex det där gör ont aj aj, jag lider verkligen med dig, stackars! Finns det verkligen inte något man kan göra så att du slipper denna smärta, utöver piller? En go å fin helg till dig vännen i hopp om att du slipper fantomsmärtor.
  Kraaaaaaaam!!

  SvaraRadera
 2. Hatar onda ryggar!
  KRYA! ♥

  SvaraRadera
 3. Sv Ninz: Vi har ju prövar cortisoninjektion 2 ggr. Tja... inte så mycket bättre och inte sämre heller.
  Kraaaam!


  Sv Lippe: Mmmmm, du har det värre än jag. Tack!

  SvaraRadera
 4. då hoppas jag att du blir av med värken fort nu

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att det släppte. Hoppas du nu slipper få det tillbaka, det finns roligare saker i livet än det. Och dessutom på din lediga dag....men grillningen blev ju en bra avslutning.
  Nu tar du det lugnt och ha en bra lördag i "hängmattan" med Flinga sovandes under.
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 6. Sv Vicke: Det är betydligt bättre idag.


  Sv Helena: Kanske tur att det var på den lediga dagen... Ingen hängmatta =) Vi ska köra en 70-årsjubilar med friesarna i eftermiddag, men det är här i grannskapet så det blir "enkel leverans"
  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Usch, ryggont är verkligen inte kul, men det är tur att det finns hjälpmedel. Grillning lät himla gott! Hoppas att ryggen är bättre idag och att du får en fin lördag!

  SvaraRadera
 8. Det är mycket bättre idag. Grillat kunde man äta alltid =)

  SvaraRadera
 9. Jag glömde dig kom jag på nu! Gör ett nytt försök i morgon fm. Då är jag på rull ut mot Bro :) Hoppas du mår bättre i ryggen idag vännen.
  KramKramKraaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 10. Ryggen är hyfsad. Vi hörs!
  Kraaaam!

  SvaraRadera