Sidor

måndag, maj 09, 2011

Verboten!

Förbjudet är det nog att blogga på arbetstid, men det var jag ju tvungen att göra när Olivia meddelade att Ulrich tackat ja till tjänsten och börjar hos oss om kanske redan en månad eller så...!! Då har jag tänkt mig följande: Först tränar någon "snäll" upp honom på vårt datasystem. Sen övertar Lina och Mini honom under hösten. Till jul eller så slutar nog min rumskollega och går i pension. Då har Ulrich blivit varm i kläderna och börjar bli för snabb för Lina och Mini. Samtidigt har Fleeceerik bestämt sig för att börja hos oss och NU får Hex överta en fullfjädrad Ulrich och Lina/Mini får ta hand om fleecen och så lever de lyckliga i alla sina dagar. Eller jobbar åtminstone fredligt ihop i några år. SÅ ska det bli!! Och angående den gamla strövaren så har det redan inkommit förslag om hur det ska bli med honom. Han kan ligga i receptionen på dagarna, för det skadar min själ inte med en stor hund där som kan lägga huvudet på disken och säga voff om det kommer någon misshaglig. Eller - hur blir det nu? Om strövaren är tysk så uttalar han "enkelve" som "f". Hmmm... kan lägga huvudet på disken och säga FOFF, då. 
Vi beger detta va?! Kom nu ihåg att jag är Hex och kan se det där om framtida jobbet i min kristallkula! 

7 kommentarer:

 1. I en del situationen är det helt tillåtet att blogga på arbetstid! Nu blir det nog en del spännande inlägg här framöver! Missförstånd och tolkningar mellan tyska och svenska.
  Ich habe durst, kan jag och det är bra att kunna! Fast det ska vara ett tyskt u men var fasen hittar man det?

  SvaraRadera
 2. Låter som ett perfekt upplägg och fleece-erik kan säkert bidra med nåt läsvärt också...
  OCH ibland har nöden ingen lag..som det här med bloggning på fel tid.. man måste tänka på sina medmänniskor också =)
  Kramen!

  SvaraRadera
 3. Sv. Lippe: Det kommer helt klart att bli bra historier om detta...
  Små viktiga ord som kan betyda en hel del =)  Sv. Helena: Man måste uppdatera ibland fast man inte "får" och detta var ju extremt viktigt...
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Planeringen är i full gång.... ;) Lycka till! Hoppas det inte spricker.......

  SvaraRadera
 5. Tack! Man måste ju ha visioner och sina aningar! Ibland blir verkligheten till och med bättre än någonsin spådomarna...

  SvaraRadera
 6. Man får visst göra sånt på jobbet, så länge som det inte hindrar de viktiga sysslorna :) Perfekt, han börjar snart hos er, kan det bli bättre?! Ett proffs kanske?
  KramKramKraaaaaam!

  SvaraRadera
 7. Det hindrade definitivt INTE mina andra arbetsuppgifter! Han börjar!! Kan vara ett proffs - han har ett par kompetenser inom yrket som ingen av de andra har.
  Kraaaaam!

  SvaraRadera