Sidor

onsdag, maj 11, 2011

Vägval...

Tjaha, men det första som hände idag var att spoilern trillade av bilen. Det gör den ungfär var åttonde månad, så jag slängde in liket i garaget igen och körde iväg. Jag får se om jag orkar låta sätta dit den vid servicen. Hur kan man bygga fina bilar och så skruva fast plast i plast med metallskruvar??
Åkte i alla fall iväg till staden där jag träffade mina idoler "de två häxorna" som kan skrämma vettet av stöddiga chefer, politiker och aggressiva arbetsgivare. De pratade länge och väl med mig, fann att jag kanske kunde få jobba med dem (på ett mer avancerat plan än jag tänkt mig) samt sa att vi ses igen! Jag var alldeles vimmelkantig när jag gick ut därifrån. Jag har inte hämtat mig än. Inte lönt att skriva mer om detta nu, det ger sig till hösten.
Jag satte mig i alla fall på ett av torgen efteråt och åt baguett och nyttig CocaCola. På sommaren får man dricka hur mycket cola som helst (gäller kanske egentligen på semestern...) Den här ganska stora kamraten kom och ville dela. Det är en kraftig Råka. De är egentligen väldigt vackra. Blå och grönskimrande i det svarta. Han(?) hade full koll och stannade så länge jag åt. När det var slut lyfte han genast och flög iväg. Till ungarna kanske.

12 kommentarer:

 1. Jag tycker attråkor ser så roliga ut när de kliver omkring med sina för stora näbbar. Men visst är de vackra! Synd bara att de är kolonibyggare och vänder till så dant! Jag brukar tänka att det skulle inte vara roligt att ha en sådan näbb när man har huvudvärk!
  Undrar jag om det inte händer grejer till hösten :)

  SvaraRadera
 2. Låter spännande. ja, man vet aldrig vad som vänta runt hörnet...

  Häftig fågel...

  kram å krax söta du
  Lilitha

  SvaraRadera
 3. Baguett och cola på en parkbänk lät väldigt sommargott men stora fåglar klarar jag mig utan.
  "Häxträff"...mmm låter intressant..vi får väl an se..
  Jag säger bara bilar...oftast alltid är det nåt..och oftast elände. Undrar om det även gäller dom som har råd med nya bilar.
  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Mmmm.. Cola är så gott! Stadsfåglar får ju ta vad som serveras (lämnas), så jag förstår att han höll kollen på dig :)

  SvaraRadera
 5. Sv. Lippe: Visst är det vackra fåglar. VÄLDIGT trevligt att vi har en koloni vid parkeringen på jobbet också. Man får tvätta av bilen nästan varje kväll...
  Får jag jobba med de där två madamerna då blir jag stolt.


  Sv. Lilitha: Det är det som är spännande i livet att man aldrig vet. Eller att det dystraste med tiden kan vända och bli till något fantastiskt.
  Haha - krax! Kram!


  Sv. Helena. Ja, vi får se... Nya bilar kan också få för sig precis vad som helst, fast då brukar det dessutom vara svåra fel. Har en arbetskamrat med sprillans ny Subaru som plötsligt bara får för sig att stanna (Bilen alltså, inte hon) Väldigt otryggt.
  Kramar!


  Sv. Uppupp: Synd det inte är lika nyttigt som gott... De där fåglarna har full koll på vad man sysslar med. De ser så förståndiga ut när de spankulerar omkring och tittar noga vad man gör.

  SvaraRadera
 6. Låter som en mysig dag =)

  SvaraRadera
 7. Vad är det som händer med blogsopot.com? Den har strulat i nästan ett dygn, men nu ser det ut att fungera!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Sv veiken: Det kan man undra. Går inete att skriva alls. Ingen information att tala om heller från dem tycker jag. NU funkar det i alla fall.
  Ha en bra helg!


  Sv Vicke: Tack och detsamma!

  SvaraRadera
 9. Jaha & här inne försvann min kommentar till dig, skumt. Hoppas att det där hemliga utvecklar sig till något jätte jätte bra, tumme!
  Kraaaaaaaaaam!!

  SvaraRadera
 10. Ingen ordning på komm.funktionen. (nu kanske)
  Det hemliga kan bli helt osannolikt...
  Kramkram!

  SvaraRadera
 11. Sv Viktkamp: Här har vi kommentaren! Den har varit "försvunnen" i tio dagar. Dök upp nu som ej godkänd...

  SvaraRadera