Sidor

lördag, maj 14, 2011

Valperi mm

Undrar om alla kommentarer är med här. Jag har markerat "publicera" men jag tycker jag saknar någon.... Blogger har ju varit rätt bångstyrigt så jag tvivlar på att allt är riktigt ok.
Jaha, valperi: En ganska gammal kollega -jag har känt henne länge alltså- har faktiskt flyttat hit i närheten. Samtidigt som hon flyttade fick hon naturligtvis tag i en valp... Hon har Border Collie och tävlade i vallning förr. Men nu är hennes  gamle vovve 14 år. Jag cyklade alltså iväg och hälsade på i nya huset med nya valpen. Ja... valpar.... 9 veckor, ullig och liten med tjock rosa mage och vassa tänder. Öronkanterna hängde ner som de ska och han hade vit bläs och nackfläck och vita fötter. Outsägligt söt så klart. Mycket sött även när han hade varit ute en timme och så pinkade i farstun genast han kom in. Gamle vovven satt hos mig och "pratade" när vi fikade. Väldigt förståndig och stillsam. Lite stel i bakbenen men annars mycket välbehållen och i fin form. Gamla djur är nåt visst ändå...
Och schlagertävlingen håller på för fullt. Nyss fick Sverige ETT poäng och då ville maken gå och lägga sig. men så fick vi TIO och nu ska han se röstningen säger han.

9 kommentarer:

 1. Ja det där med kommentarer, det är som ett lotteri. Jag saknade som sagt ett gäng av mina som jag skrivit *grrr* Men men, livet är så :) Å ingen valp har du tagit med dig hem? Bara en endaste liten rackare, dem är ju såååå söta *puss* Här hemma är det då rakt inget schlager tittande *isch* *asg* Kikar på Kevin Kostner istället :D :D
  Sv; Klart jag är bra, inte nog med det, jävligt bra till och med. Bara det att jag blir lack över att inte se ut så som jag känner mig *morr* Även fast jag är nöjd, så vill jag mer :D :D
  Kramar till den bästa diamanten!!

  SvaraRadera
 2. Valpar är ju helt U N D E R B A R A, och gamla hundar likaså :D Fast den där Saade gillar jag inte. ^^

  SvaraRadera
 3. det gick ju tydligen bra för Sveriges bidrag

  SvaraRadera
 4. Alla bebisar vädjar till något varmt och gott! Härligt med nya familjemedlemmar! :)

  SvaraRadera
 5. Sv Ninz: Iiiiingen valp ;) En bc dessutom, som jag hade förr...
  Kraaaaam!


  Sv Uppupp: Finns inget ljuvligare. Än valpar alltså, inte Saade :D


  Sv Vicke: Vi blev ju TREA!!!


  Sv veiken: Visst är alla små underbart söta!

  SvaraRadera
 6. Inte nog med att dom är söta, dom luktar gott att snusa på. Såg scagertävlingen idag istället och Sverige hävdade sig ju bra även om mina favoriter gick det sämre för...men det kan man ta...Visste resultatet innan annars hade det ju varit rent spännande. Hoppas du har en bra helg, här är det kallt och halvregningt idag.
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 7. Ja, de luktar helt enkelt valp och det är något alldeles speciellt.
  Vädret här är sol/regn/kallt =)
  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Det är speciellt både med unga och gamla djur, eller hur? Jag har två katter som är bröder och snart fyller tio år och man börjar se tecken på gubbigheten som kommer och jag uppskattar varje dag de är här och mår bra!

  SvaraRadera
 9. Visst är det! De där äldre djuren blir dessutom väldigt slipade med åren och vet precis hur de ska göra för att få som de vill. Katter är ju dessutom extra luriga... =)

  SvaraRadera