Sidor

fredag, maj 27, 2011

Fredligt!

Då var det fredliga mötet också avklarat. Det var egentligen sortering inför prylmarkand  i morgon och grejer saknades sannerligen inte... Vi bar och vi bar. Först bar vi bord, det ena tyngre än det andra. Sen skulle alla grejer upp på dessa. Sen tog bordsytorna slut. Fler bord in. Sen hade vi helt osorterat överallt. Jag flyttade samma fem mässingsljusstakar fyra gånger. Vissa saker var så fina att vi själva ville ha dem. Vissa var horribla, men fina så att säga. EN enda grej var skabbig och fick kasseras.
Sen skulle vi prissätta det dyraste som vi inte ville pruta med. Det utmynnade i en massa fniss och olika högljudda åsikter om vad som var dyrt eller ej. En av de äkta männen var med som bärhjälp. Han förälskade sig i en långbent fågel gjord av något hornmaterial. Han stod och höll den intill sig och tittade på den i alla vinklar. Till slut fick han sin fågel för 25:- Hans fru ville ha en jättestor spegel, men han tyckte inte den passade hemma hos dem. När vi var färdiga bar han högtidligt ut sin fågel till bilen. Han älskade den...
Och jag ska ju till Danmark i morgon så jag missar detta skådespel. Vi får hoppas mycket blir sålt för intäkterna går till barnbyar i Rumänien

4 kommentarer:

 1. Vad bra att ni säljer och hjälper!! Ha en trevlig resa!

  SvaraRadera
 2. Bära, slita och gno = ingen rast och ro :) Det är farligt att hålla på med saker så där. Man hittar alltid nåt, tur du skall till Danmark :D Ha det nu trevlig!
  KramKramKraaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 3. Mera fysisk än psykiskt ansträngande detta möte med andra ord. Hoppas det blir en bra Danmarkstripp..ser fram emot "rapport".
  Kramar!!

  SvaraRadera
 4. Sv Lippe: Bra att kunna ge till sådana projekt. Några av de där barnen har varit och hälsat på här i byn förra året.
  Tack, det blev en bra resa!


  Sv Ninz: Man hittar allt möjligt fint! Maken har varit där idag och fyndat.
  Kramkraaaaam!


  Sv Helena: Jag föredrar helt klart denna mötesmodell =) Rapport följer nu!
  Kramar!

  SvaraRadera