Sidor

söndag, maj 22, 2011

Enkel leverans

Lördag med sol och lagom varmt. Det passade perfekt för vi hade en körning med friesarna bokad. En av sommargästena fyllde 70 år så nu hade hennes man kommit på den briljanta idéen att låta henne få en åktur med häst och vagn i present. De bor längs en av våra träningsrundor så de har varit ute och fotograferat oss flera gånger.
Vi polerade upp hingstarna och maken. Själv polerade jag mig inte för jag följde med i bil. Bäst att vara två, ifall...
Många gäster var bjudna såklart och de var ute allihop när vi kom. Damen i fråga hade ingen aning om detta så det var en bra planerad överraskning. Vi körde rundan på ca 6 km och lämnade av henne igen. Då hade hon fått köra själv (!) halva sträckan.
Hem igen och tvätta hästar och släppa ut dem. Sen drack vi kaffe och vilade oss. På kvällen var jag ute i trädgården och kollade tillväxten -fann den medelgod och la mig på gräsmattan och tittade på himlen och på kastanj, oxel och lönn som blommar. Masor av bin och insekter surrade i trädkronorna. Vovven tyckte att jag bar mig egendomligt åt så hon kom och la sig tätt intill mig. Murre satt i rabatten och höll ett öga på mig han också.

Själva huset de har är inte stort men de har världens vackraste lilla trädgård med växthus och murad grill och rosenbågar och rinnande vatten bland litet stenparti och...

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig upplevelse för 70-åringen! Det skulle inte jag tacka nej till.
  Svar: Jag fick ett mejl från en Kajsa och jag antar att det du. Jag har några Kajsa förstår du.... :)

  SvaraRadera
 2. Du får ursäkta mig vännen, men jag tycker allt att det är bra komiskt att du hinner att få ut inlägg innan självaste tidpunkten. 22.25 verkar vara en default tid på blogspot :) Vilken överraskning hon fick damen å vad glad hon måste ha blivit :)
  Kram till världens bästa Hex!

  SvaraRadera
 3. Sv veiken: Hon blev glad och överraskad - kul för oss!
  Ja, det var jag som skickade mejlet om Sahlgrenska, tur för mig att du kunde räkna ut det.


  Sv Ninz: Jag är ju Hex! Troligen kan jag förvandla tiden på något sätt... X)
  Kul med körningar där "föremålet" blir så glatt överraskad.
  Kram till diamanten!!

  SvaraRadera