Sidor

söndag, maj 22, 2011

Mycket att göra

Söndag och då ska man hinna dammsuga, tvätta, polera badrummet och klippa gräs. Minst alltså. Inget av det verkade lockande precis... (Dålig karaktär här...) Fanns det nå´t annat man kunde syssla med månne? Tvätta verkade minst ansträngande, det lyckades jag fullfölja. Maken kom in och påstod att han var trött. Det var jag lite också när jag kände efter. Meningslösa tv program och filt och sova i soffan kan man ju hinna med när maken är ur vägen. Sen slog samvetet mig... Fint väder ute. Aha, plantera om blommor är bättre än dammsuga. Det höll jag på med en god stund. Sen hade maken vaknat ur dvalan och ville tvätta vår finvagn.


Den är egentligen rätt trevlig (vagnen alltså) En promenadvagn av Victoriamodell från ca 1920. Kanske inte så bra att köra friesarna med, för den är helt obromsad, så det kan bli lite väl spännande.
Den har i alla fall varit med på ett otal bröllop.Medan jag planterade om blommor kom Flinga smygande genom stallet och snodde en bit horn (hästhov) helt ljudlöst. Jag frågade vad hon höll på med och här sitter hon precis stilla och önskar att jag ska glömma det jag såg. Hon fick såklart behålla sitt fynd.Det kommer att bli åska. Kolla himlen!
Här står Leo och Cosmos och vill in.
Det åskade rejält en timme ungefär och regnade 8 mm. Blixtarna fräste tvärs över himlen över oss ett par gånger.
Jag hatar åska.
Man kan bli hemlös...
Fast det blev vi inte den här gången heller.

3 kommentarer:

 1. Man blir bängtrött när det är åska på G. Jag vill bara dra ur alla sladdar och sova som en gris när det kommer. Fast när det kommer riktigt nära tar jag katterna under armen och sätter mej i bilen.

  SvaraRadera
 2. Bra dag med andra ord...kul med bilder. Tänk att det skall va så gott med hovbitar. Och åska är både läskigt och häftigt, men hemlös vill man inte bli. Vårt hus står som tur är lågt nere. Jag har inte börjat plantera om än. Du får nog komma och hjälpa mig med det =)
  Kramar!!

  SvaraRadera
 3. jättefin vagn =)
  Tack för den fina kommentaren hos mig!
  Kramar

  SvaraRadera