Sidor

måndag, maj 02, 2011

Mycket vedervärdigt inlägg...

Efter att Vicke då varit snäll och gjort en "sammanfattningsbild" av denna blogg - var goda observera att häxan faktiskt är rätt stor i käften -  så kan följande vara på sin plats. Och det hamnar under:
Hex sitter vid datorn och skriver. Bagheera kommer in på kontoret, sätter sig vid lådan, lutar sig liksom in över den, vrider huvudet fram och tillbaks och inspekterar det hela. Han har en förmåga att behöva skita när jag håller på med datorn. Först måste han inspirera sig så han blir där vid kanten en stund. Så kliver han upp i lådan. Nu ska han klia sig under hakan och sitter där i sanden och sprätter med bakfoten. Sen blir han stilla igen. Inspirationen kommer tillbaks för nu gräver han ett "hål" i sanden och sätter sig tillrätta. Nej, det händer ingenting... Han gör om hålet och sätter sig igen. Den här gången hamnar han alldeles för nära hörnet som bildas mellan väggen och rullhurtsen som står bredvid lådan. Det ser väldigt trevligt ut med kattnacken spänd i konstig vinkel och nosen precis framför väggen. NU går det att få resultat, så bra! Ryggskinnet rynkar sig (ja, jag sa ju att det skulle bli vedervärdigt) resultatet kommer ut där det ska och Baggi hoppar ur lådan (nä, han krafsar inte över) Så blir han alldeles stel och tar ett hopp med bakändan. Det har jag läst mig till här av vissa som har långhårskatter vad den rörelsen betyder... Den betyder att lilla kisse visst inte var riktigt färdig... Jag har hittills aldrig haft den äran att uppleva detta, men jag är varnad och vet hur det ska bli. Det blir det också... Baggi tar ett skutt till, sätter ner rumpan i mattan och drar själva, ja ska vi säga skinnögat, mot mattan. Hex upp som ett skott: "ÖH, sluta där, Baggi" eller nå´t sån´t hojtar jag. Baggi springer ut i köket och är sig lik igen. Aha, då gäller det att leta. Hex smyger som en commandosoldat och avsynar noga varje kvadratmillimeter av Baggis flyktväg. "Fyndet" hittas i mattan på kontoret och saneras upp lyckligtvis på enkelt sätt.
                                                  
                                            Någon bild på detta vill ingen se...

6 kommentarer:

 1. Hahaha!! Skinnöga! Tack för det ordet ;) Fattar inte att det finns folk som tycker att det är roligt när djur åker kana!? Hur mycket fattar man då liksom? Så tack för att vi slapp bilder!

  SvaraRadera
 2. Haha, bara såå underhållande skrivet!! Å jo, jag har också långhårig katt!! ;0)
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Katter är för härliga! Vår katt gör sitt utomhus så jag slipper leta.

  SvaraRadera
 4. Hahaha Baggi den rackarn...Tur att han gjorde det hela inom synhåll iaf. Hade han varit långhårig hade det blivit en dusch också =)
  Snygg animerad hexbild.
  Kramen!!

  SvaraRadera
 5. nej, den bilden klarar vi oss utan

  SvaraRadera
 6. Sv. Lippe: Näää, så värst roligt är det inte...


  Sv. Åsa: I just detta fallet är korthår att föredra! =)
  Kram

  Sv. Renee: Jag har en utomhuskatt också, men han använder gärna lådan när han kommer in.

  Sv. Helena: Jag vet ju hur vissa har det med sina långhårskatter... ;)
  Kramar


  Sv. Vicke: Kunde tro det

  SvaraRadera