Sidor

onsdag, januari 19, 2011

Maken surar

Här har man ledig dag och tänker sig ju åtminstone inte att gå upp kl. 6.00 i alla fall. Ungefär vid den tiden blir det ett väldigt skrapande och grävande i kattlådan som står ute vid trappan på ovanvåningen. De där två typerna har ingen som helst koll på vad täcka över betyder, så jag vet att de bara "showgräver" Observera att det står två lådor på bottenvåningen också, men nähä, man måste naturligtvis föra så mycket väsen som möjligt utanför sovrummet. Baggi jamar för full hals flera gånger för säkerhets skull, så vi säkert ska höra dem.


När jag kommer ner till frukosten och meddelar den viktiga nyheten att"de har skitit fyra gånger i lådan däruppe" så säger den något morgonsure maken: "Då kan du ju köpa två katter till, så skiter de dubbelt så mycket". Det ligger naturligtvis en del i det...


Jag släppte ut hästarna och maken körde iväg. Hex, katter och hund gjorde svanhopp ner i soffor och fåtöljer. Vi var helt överens om att huset var städat, tvätten tvättad, vädret halvdåligt så vi behövde vila oss.
Murre sover och liknar en liten docka.
Murre vaknar och ser ut som nå´nting med rabies...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar