Sidor

söndag, mars 21, 2010

Cupping

Nä, inte det baristorna håller på med på sina tävlingar utan en mer handfast variant. Man har ju påhittiga väninnor som rekommenderar  en både det ena och det andra och man ska ju göra som kloka människor säger... Beställer alltså tid för koppning. "Det gör ont" hade jag fått veta. www.detblahuset.se/gallery_32.html


Tilde gör redan med sitt utseende god reklam för sitt yrke. Hon känner på min rygg men hittar inga katastrofer där. Nu kommer kopparna fram.... Hon sätter fast dem längs ryggraden och drar dem fram och tillbaka. Vid ryggraden är det ok, vid mina mjuka (hmmm) sidor är det inte fullt så ok AJ "Nu tar vi benen, baksidan av låren först. Går det bra?" "Visst" AAAAJJJJ "Du har ju släta lår, men vi tar här i alla fall så får du känna" (släta=tur och bra arv från mor) KÄNNA, DET SKA DU TRO ATT DET KÄNNS AAAAJJJJJ AJ "Nu tar vi framsidan" Och hon drar med koppan... AAAAJJJJ jävlar, är det inte slut snart "Hur kändes det?" "Jo, det kändes ju lite" Ny tid om en månad!
Koppningsmassage
"Koppningsmassage är en kombination av klassisk massage och koppning. Massage är tryck och beröring på muskulaturen.
I koppning arbetar man istället med undertryck/vakum så att huden och bindväven lyfts upp genom att använda kinesiska gummikoppar eller glaskoppar.
Man åstadkommer en djup bindvävsmassage, immunförsvaret aktiveras, blodcirkulationen ökar kraftigt, spänningar och smärtor i muskler har en chans att släppa taget, slaggprodukter frigörs. Koppning kan även reducera fettvalkar och celluliter."


Kan det vara så? Fast ökad genomblödning ger det definitivt och det gör nytta. Jag går väl dit igen då...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar