Sidor

lördag, mars 27, 2010

Stackars KILLE

Hat och hot vänds mot Bjästa (svd.se) 


Ja, vad ska man säga... Där satt rektorn i TV och såg alldeles slät ut i ansiktet och visste ingenting. Hon var neutral. Hon hade aldrig läst något på Facebook. Hon visste knappt att det fanns. En som är så uppenbart inkompetent i sitt yrke ska givetvis befrias från det med omedelbar verkan.


Sen har vi prästen Lennart Kempe... Inte så många vekar ha reagerat på vad han egentligen sa när reportern talade om att "på kvällen våldtog han ytterligare en tjej" Prästfan sög in luft, suckade och skakade på huvudet som en god prälle förväntas göra och så sa han: "Stackars kille" Tänkte någon på det? Stackars KILLE???  Är Lennart Kempe möjligen besatt eller lider han av någon sorts psykisk sjukdom. Är han kanske "bara" dum i huvudet.  Han lär åka ifrån den tjänsten så det visslar om det och var han ska få jobb sen det vete -hans bäste vän, nämligen- fan.


Och nu över till något helt annat: Det blev nästan sommar med en gång! +9 i morse kl 7.00!! Och mycket varmare under dagen. Jorden torkar och det börjar kännas som om det är dags att så och sätta plantor. Här kan man t.ex börja titta och man blir ju alldeles vild över allt underbart man kan "föda upp" www.raravaxter.com 


Nästan sommar idag som sagt:
Kolla då! Snön finns nästan inte mer och man ser på himlen att det är varmt och snart kommer bonden med traktorn och sin stora kvernelandharv. Och så flyger måsarna över fälten (och hur måsarna vet vem som plöjer eller harvar det kan inte jag räkna ut, för närmaste hav ligger fyra mil bort) och DÅ är det vår!!


Nästa bild - skånsk så det förslår:Fantastiskt foto: Möllan lutar och den är dessutom skymd av en björk. Annars är den fin och välhållen även om vingarna saknas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar