Sidor

söndag, december 27, 2009

Nyttiga juldieter

Under julen uppfinner man prima dieter som man aldrig äter annars! Det är mycket nyttigt. Inte för vikten kanske, men definitivt för själen!!


Frukost: (vid 10.30-tiden) Vörtbrödsmörgåsar med skivor av julskinkan och Edamerost. Massor av kaffe. En hel del Romerska bågar. Choklad är gott till frukost! Känner man sig mer sugen brer man smör på pepparkakor - rätt så många...- och äter tills man inte alls är sugen mer.


(Katterna vill ha mjukmat och det får de. Hunden vill ha kattmat!)


Nu bör man stå sig ett par timmar. När man blir hungrig igen är det bäst att äta lite yoghurt eller så för annars kan resten av dagen bli förstörd...


(Murre vill ha mjukmat, han får lite. Hunden vill ha kattmat)


Middagen är normal utom att Murre och hunden tigger vid bordet. Så skulle vi ju inte ha det... Hunden "klipper" det man räcker till katten. Katten glor med stora gula ögon och vill egentligen inte ha något utom kanske lite mjukmat. I så fall vill hunden också ha det.


Ser TV. Äter allt det där man köpt och fått och gjort själv. Varken hund eller katter tigger av detta. Tur vi fick en kolsyremaskin i julklapp. Vattnet gör att man mår bättre och kan äta mer godis...Nä, det här får vi ta itu med efter nyår. Absolut inte innan dess...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar